ANUNȚ

CLASA A V-A

 

         

    

      Pentru anul şcolar 2021-2022 Colegiul Național „Mihai Eminescu” înfiinţează o clasă a V-a cu un efectiv de 26 de elevi.

      Elevii vor beneficia de infrastructura şcolară a Colegiului, situat în strada Traian nr. 19, Constanţa şi de profesori cu rezultate profesionale de excepţie.

      Examenul de admitere la clasa a V-a, la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”, se va susține la data de 3.07.2021, ora 10:00 la sediul colegiului. Părinții elevilor care vor fi interesați să susțină acest examen vor depune documentele solicitate în cererea de înscriere (semnată), documente în copie, acord(semnat), la secretariatul colegiului în perioada 14-25 iunie 2021. Examenul se va susține la disciplina matematică, subiectele acoperind programa claselor I-IV.

 

Cerere de înscriere

Calendar admitere

Acord prelucrare date cu caracter personal

 

 

       

Elevii noștri luptă până la capăt chiar și la final de semestru! Motivația și ambiția lor nu rămân nerăsplătite! Astfel, elevii Mirică Octavian (coordonat de prof. Grigore Irina) și Vasilica Sevastiana (profesor coordonator Dumitrescu Angela), grupa de vârstă 16-20 în concurs, au obținut premiul 1 la faza județeană a concursului internațional de discurs public în limba engleză, fiind calificați la etapa regională! Felicitări, de asemenea, și elevei Elif Abduraim pentru premiul III, coordonată de prof. Grigore Irina. Pentru grupa de vârstă 12-15 ani, elevii Grosu Carmen, clasa a VIII-a și Dumitrescu Tudor, clasa a VII-a, coordonați de prof. Grigore Irina, au obținut premiul 1!         
Felicitari și elevilor Dumitrache Ana, Anisia Andreea (premiul II), Pivodă Robert și Corbu Alexandra (premiul III), coordonați de prof. Mavrodin Laura! Aceste informații sunt postate și pe site-ul oficial al concursului:

http://www.esu.ro/public-speaking-competition/current-edition/county-heat.html

Felicitări elevilor și profesorilor implicați în evoluția lor!

La Mulți Ani de Ziua Culturii Române, La Mulți Ani poetului național, Mihai Eminescu, patronul spiritual al Colegiului Național „Mihai Eminescu” Constanța!!

 

 "Ape vor seca în albie, și peste locul îngropării sale va răsări pădure sau cetate, și câte o stea va veșteji pe cer în depărtări, până când acest pământ să-și strângă toate sevele și să le ridice în țeava subțire a altui crin de tăria parfumurilor sale."
George Călinescu.

Loading...