În data de 6 aprilie s-a desfășurat concursul Național „Călători prin istorie”, faza județeană, pentru gimnaziu.

Din nou CNME a fost cel mai bun!

La proba Artă Dramatică, trupa de teatru a clasei a V-a, a câștigat locul I și calificarea la faza națională a concursului, cu piesa „Visul Lui Ștefan cel Mare”. Scenariul a fost adaptat după scrierile lui Dimitrie Bolintineanu de către prof. Grațiela Dumitrache, iar coordonarea actorilor a fost realizată de prof. Claudia Portase și actor, Mirela Klein.

Felicitări minunaților nostri mici actori: Tudor Dumitrescu (premiul de cel mai bun actor în rol principal), Cristina Legănel (premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal), Ariana Stana, Mina Voineagu (premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar), Cosmina Sima, Crina Călina, Luiza Zlatcu, Isabela Savopol, Alexia Grosu, Amalia Meștereanu, Răzvan Alexandru, Mihnea Tudor, Antonie Biu, Victor Nazare. Realizare decor castel: Ilinca Ghencea, Denisa Stan, Luiza Zlatcu.

Elevii nostri au participat și la proba teoretică și au obținut două mențiuni: Mihnea Marcu și Traian Marinescu, clasa a VI-a, coordonați de prof. Benchea Nicoleta.

Mulțumim tuturor pentru susținere și sprijin! Mulțimim părinților pentru sprijinul necondiționat!

 Sceneta „Visul lui Ștefan cel Mare” - Colaj